Materials

  • Xerrada-debat: La vida sense Estat. Els comitès revolucionaris donen resposta al problema de l’alimentació en la revolució de 1936. La guerra del pa entre el PSUC i la CNT. A l’enllaç trobareu de què es parlarà el divendres i alguns llibres de referència.
  • Debat “Atacar des de totes bandes, construir des de tot arreu”: motivacions, preguntes pel debat i textos adjunts aquí.
  • Xerrada-debat “Can Tunis roja i negra. Contrapoder obrer i lluita per l’habitatge a les cases barates de Can Tunis durant els anys 30”: més informació sobre el llibre que motiva aquesta activitat i sobre la vaga de lloguers aquí.
  • Xerrada-debat: Les xarxes de suport mutu per fer front el problema de l’habitatge: les preguntes que els hi hem enviat als grups que faran la xerrada les podeu consultar aquí.
  • Trobada de col·lectius que treballen el problema de l’habitatge des del suport mutu per analitzar problemàtiques comunes i compartir experiències i eines: la metodologia del debat aixó com el qüestionari que hauran de respondre els col·lectius convidats a l’enllaç.
  • xerrada-debat: Ofensiva i crisi del moviments veïnal als anys 70. De la conquesta del carrer als intents d’institucionalització. Una petita aproximació a entendre que van passar als barris a finals dels 70 aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s